HomeEveniment

Tragic accident în Bistrița; un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost accidentat de două mașini

Tragic accident în Bistrița; un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost accidentat de două mașini

Miercuri după-amiaza, polițiștii Biroului Rutier au intervenit la un accident produs în municipiul Bistrița. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane.

”Polițiștii Biroului Rutier au intervenit astăzi ca urmare a unui accident, produs în municipiul Bistrița și care, din nefericire, s-a soldat cu decesul unei persoane. Conform primelor verificări efectuate, un tânăr de 26 de ani din Sigmir, care ar fi încercat să traverseze strada, a fost acroșat de un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Sângeorz-Băi și de un altul, condus de un bărbat de 50 de ani, din Bistrița”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Articolul Tragic accident în Bistrița; un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost accidentat de două mașini apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0