HomeEveniment

Trei persoane, la spital după un accident produs la Beclean

Trei persoane, la spital după un accident produs la Beclean


Patru persoane au fost implicate, sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs la Beclean. Trei dintre acestea au fost rănite și transportate la Spitalul Orășenesc Beclean. La fața locului au intervenit trei echipaje medicale – două din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și unul SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Potrivit managerului SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, echipajele de interventie au asistat din punct de vedere medical patru persoane. Astfel, un tânăr de 21 de ani […]

Patru persoane au fost implicate, sâmbătă dimineața, într-un accident rutier produs la Beclean. Trei dintre acestea au fost rănite și transportate la Spitalul Orășenesc Beclean.

La fața locului au intervenit trei echipaje medicale – două din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și unul SMURD din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit managerului SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, echipajele de interventie au asistat din punct de vedere medical patru persoane.

Astfel, un tânăr de 21 de ani a suferit un traumatism cranian și comoție cerebrală, în vreme ce un copil de 10 ani a suferit un traumatism cranio-facial și o fractură de membru inferior stâng. De asemenea, a mai fost rănită și o femeie de 55 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial și multiple fracturi de membre.

În accident a mai fost implicată o femeie de 37 de ani, mama copilului rănit, dar aceasta nu a suferit leziuni.

Dupa acordarea primului ajutor si asistentei medicale de urgență, victimele au fost transportate la spital, în vederea investigațiilor și tratamentului de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1