HomeSocial

Un militar din Bistrița-Năsăud, tată a doi copii, a rămas fără casă în urma unui incendiu. Cum puteți ajuta

Un militar din Bistrița-Năsăud, tată a doi copii, a rămas fără casă în urma unui incendiu. Cum puteți ajuta

Caporalul Ioan Pantea, tată a doi copii, a rămas fără locuință în urma unui incendiu de proporții care a distrus patru gospodării din lcoalitatea Șieuț. Brigada 81 Mecanizată din Bistrița a transmis un mesaj cu privire la situația militarului, care a re nevoie de ajutor pentru a-și reface locuința.

„Un militar al Brigăzii 81 Mecanizată a rămas fără casă, în preajma Sfintelor Paști, în urma unui incendiu devastator. În noaptea de duminică spre luni, un incendiu grav a transformat în scrum patru gospodării din localitatea Șieuț din județul Bistrița-Năsăud, iar în urma tragediei familia camaradului nostru caporalul Ioan Pantea din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată a pierdut toată agoniseala de-o viață, rămânând fără un acoperiș deasupra capului.

Militarul locuia împreună cu soția și cei doi fii, dar și cu părinții în aceeași gospodărie. Momentan cei șase membri ai familiei locuiesc în casa unui unchi al militarului și sunt nevoiți să-și refacă din temelii întreaga gospodărie.

Putem să îl ajutăm pe militar și familia lui cu sume de bani depuse în contul: RO81BTRLRONCRT0P85415401 pe numele Pantea Ioan, este mesajul transmis de Brigada 81 Mecanizată “General Grigore Bălan”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0