HomeEconomic

Orban a pus în funcția de secretar ANES pe același om pe care l-a pus și Dăncilă

Orban a pus în funcția de secretar ANES pe același om pe care l-a pus și Dăncilă

Dezvăluire Bugetul.ro. Premierul Ludovic Orban face o mutare identică cu cea a Vioricăi Dăncilă, pe când aceasta era prim-ministrul României.

Concret, ieri, 28 octombrie 2020, Ludovic Orban l-a detașat pe Mihail Adrian Oprescu în funcția de secretar general al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, pentru o perioadă de 6 luni.

La 28 octombrie 2019, pe vremea când era premier, Viorica Dăncilă îl numea pe același Mihail Adrian Oprescu drept secretar general al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, pentru o perioadă de 6 luni.

Ce spune Decizia semnată de Ludovic Orban

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mihail-Adrian Oprescu, inspector general de stat adjunct în cadrul Inspecției Muncii, exercită cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, pentru o perioadă de 6 luni.

PRIM-MINISTRU
LUDOVIC ORBAN
Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Antonel Tănase
București, 28 octombrie 2020”, se arată în Decizia semnată de Ludovic Orban, publicată ieri în Monitorul Oficial.

Mutarea făcută de Viorica Dăncilă

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mihail-Adrian Oprescu, inspector general de stat adjunct în cadrul Inspecției Muncii, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați pentru o perioadă de 6 luni.

PRIM-MINISTRU
VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ

Contrasemnează:
Secretarul general al Guvernului,
Toni Greblă
București, 28 octombrie 2019.”, se preciza, în 2019, în Decizia Vioricăi Dăncilă, ce a fost publicată în Monitorul Oficial.

Text preluat integral de pe Bugetul.

Articolul Orban a pus în funcția de secretar ANES pe același om pe care l-a pus și Dăncilă apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0