HomeSport

Una dintre cele mai performante maratoniste ale județului, împiedicată de Covid-19 să participe la Campionatele Europene

Una dintre cele mai performante maratoniste ale județului, împiedicată de Covid-19 să participe la Campionatele Europene

Maratonista Paraschiva Borș nu a putut să participe luna trecută la Campionatele Europene, din cauza Covid-19, care a ținut-o două săptămâni în izolare. Soțul său, primarul comunei Maieru, nu a luat virusul.

Într-un interviu pentru 321sport.ro, maratonista Paraschiva Borș a povestit despre pasiunea sa pentru sport și alergare, ce o inspira, dar și cum a trecut peste pandemia de Covid-19.

Dacă antrenamentul nu i-a fost dat peste cap de temutul virus, aceasta nu a mai putut participa la Campionatele Europene din cauza Covid-19, după ce a fost testată pozitiv. În luna noiembrie maratonista a fost depistată pozitiv, în urma testului Covid-19, lucru ce nu i-a mai permis să participe la Campionatul European, una dintre cele mai importante competiții din acest an.

Vasile Borș, soțul său și primarul comunei Maieru nu a luat virusul, însă s-a izolat și el, după cum a precizat într-o ediție a emisiunii Bistrițeanul Live.

Foto: Arhivă personală

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0