VIDEO: Bărbat rănit după o explozie într-o gură de vizitare a unui canal, la Stația de Gaz din Bistrița

HomeUltimele stiri

VIDEO: Bărbat rănit după o explozie într-o gură de vizitare a unui canal, la Stația de Gaz din Bistrița

O explozie neurmată de incendiu a avut loc într-o gură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița de pe strada Calea Clujului. O persoană a

O explozie neurmată de incendiu a avut loc într-o gură de vizitare a Stației de Gaz din municipiul Bistrița de pe strada Calea Clujului. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată ulterior la spital.

La locul incidentului au intervenit două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița-Năsăud și două echipaje de pompieri de la Detașamentul Bistrița pentru asigurarea măsurilor specifice. 

Victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 46 de ani și prezenta arsuri la nivelul capului și a membrelor superioare. 

„La fața locului echipajele B2 și C2 alocate au găsit un bărbat de circa 46 ani, conștient, cooperant, care prezintă arsuri gr.I și II la nivelul extremității cefalice și la nivelul 1/3 distale ale ambelor membre superioare. Echipajele au asigurat asistență medicală de urgență la fața locului și au evacuat pacientul la UPU Bistrița”, a transmis dr. Annabella Muzsi, managerul SAJ Bistrița-Năsăud. 

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, pompierii militari asigură zona pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor și evitarea producerii unei alte deflagrații. 

„Incidentul a avut loc într-o gură de vizitare a unui canal de alimentare cu apă, situat în afară spațiului ce aparține stației de gaz”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Articolul VIDEO: Bărbat rănit după o explozie într-o gură de vizitare a unui canal, la Stația de Gaz din Bistrița apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0