VIDEO: George Simion, președintele AUR, a încercat să racoleze un politician liberal din Bistrița

HomeEconomic

VIDEO: George Simion, președintele AUR, a încercat să racoleze un politician liberal din Bistrița

Unul dintre liderii liberali PNL Bistrița-Năsăud a recunoscut că i s-a propus un loc de senator sau deputat pe listele AUR, condus de George Simion –

Unul dintre liderii liberali PNL Bistrița-Năsăud a recunoscut că i s-a propus un loc de senator sau deputat pe listele AUR, condus de George Simion – „un tip foarte aprig mental și foarte direct, care are ceva din liderul legionar Zelea Codreanu, reușește să tragă masele după el…”

Dorin Dobra, profesorul unversitar UBB Extensia Bistrița, membru în PNL Bistrița-Năsăud, a recunoscut la Bistrițeanul Live că a fost apropiat de liderul AUR.

De altfel, Dorin Dobra a și participat în 2019 la lansarea candidaturii lui George Simion la alegerile europarlamentare: 

VIDEO: George Simion are de gând să lupte până la capăt pentru o Românie Mare în Europa

Am fost chiar apropiat de George Simion, președintele AUR. E adevărat că am fost curtat de mai multe partide pentru alegerile parlamentare. Printre care și AUR”, a mărturisit profesorul Dorin Dobra.

Liberalul a comentat într-o emisiune la Bistrițeanul Live rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie, analizând și surpriza faptului că AUR, o formațiune aproape necunoscută înainte de 6 decembrie, a câștigat un procent neașteptat la parlamentare. 

George Simion era foarte credibil pe chestiunea cu Republica Moldova. A inițiat o mișcare a parlamentarilor pentru unirea cu Republica Moldova. Atunci m-a agățat. Mi s-a părut o idee nobilă. Când a trecut de pe vectorul cu Republica Moldova spre trans-naționale, resursele țării, cum să facem bine ca să nu fie rău – s-a încheiat relația noastră… Dar George Simion este un lider, un politician și are ceva din liderul legionar Zelea Codreanu, din perioada interbelică. Trage masele după el. Nu atât cu discurs, cât cu hiperactivismul lui…”, a mai povestit Dorin Dobra.

E un tip foarte aprig mental și foarte direct – a mai spus Dorin Dobra, amintind și de faptul că el i-a făcut cunoștință lui George Simion cu Marcel Seserman – președintele AUR Bistrița-Năsăud, șef serviciu la Biblioteca Județeană. 

Mai multe o analiză detaliată asupra rezultatelor alegerilor parlamentare din 6 decembrie în Bistrița-Năsăud puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0