HomeSocial

Moș Crăciun trebuie să vină și la orfani! Inițiativa plină de solidaritate a Asociației Filantropiei Ortodoxe

Moș Crăciun trebuie să vină și la orfani! Inițiativa plină de solidaritate a Asociației Filantropiei Ortodoxe

Asociația Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud va fi și în acest an Moș Crăciun pentru copiii orfani. Copiii de la Centrul pentru protecția copilului de pe strada Toamnei vor primi haine, dar și produse tradiționale de Crăciun.

Beneficiarii acestei acțiuni a Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud sunt copiii cu dizabilități de la Centrul pentru protecția copilului de pe strada Toamnei din Bistrița.

„Vom încerca să-i îmbrăcăm în hăinuțe noi și, alături de produsele tradiționale de Crăciun , pachetele vor conține: trening, pijama, șosete, maieu, fular, mănuși, căciulă, bluză de bumbac, păpuci de casă, vestă, colanți, ghetuțe. Toate lucrurile vor fi noi, ambalate și vor fi livrate de noi în condiții de siguranță pentru copii”, a declarat preotul Marius Pintican, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Bistrița-Năsăud, citat de radiorenasterea.ro

De asemenea, vor primi astfel de pachete și alți 64 de copii nevoiași, dar și zeci de bătrâni singuri. Mici atenții vor primi și 50 de familii cu deficiențe de auz și 50 de deținuți de la Penitenciarul Bistrița, care nu au de la cine să primească vizite.

Cei care vor să sprijine aceste acțiuni o pot face la Cantina Socială Sfânta Filofteia din Piața Unirii nr. 9, clădirea Protopopiatului Ortodox, sau în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud: RO09RNCB0038130592410001, cod fiscal 31017916, BCR – Bistriţa.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0