HomeEveniment

VIDEO: Un maramureșean a agățat cu mastodontul o mașină condusă de o tinerică și au ajuns în șanț

VIDEO: Un maramureșean a agățat cu mastodontul o mașină condusă de o tinerică și au ajuns în șanț

Un accident rutier a avut loc aseară, între Lechința și Chiraleș. Un tânăr din maramureș a agățat cu mastodontul mașina pe care o depășea. Cele două mașini au ajuns în șanțurile de pe marginea drumului.

Un apel la 112 anunța un accident rutier între localitățile Chiraleș și Lechința. Un autotren și un autoturism au ajuns în afara părții carosabile.

Mastodontul, condus de un tânăr maramureșean a agățat mașina condusă de o tânără bistrițeancă, în timp ce o depășea. Ambele mașini au ajuns în șanțurile de pe marginea drumului.

Din fericire, nu au fost victime, scăpând doar cu o sperietură și pagube materiale.

Pe drumul județean 151, între Lechința și Chiraleș, a avut loc un accident rutier soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. Impactul a avut loc între un autotren, condus de un tânăr de 23 de ani, din Lăpuș, județul Maramureș și un autoturism, condus de o tânără de 25 de ani, din Lechința. Ambii șoferi implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorii implicați au urmat procedura de constatare amiabilă” au transmis reprezentanții IPJ BN.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0