HomeEconomic

VIDEO: Unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, propus pentru șefia Agenției Națională Antidoping

VIDEO: Unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, propus pentru șefia Agenției Națională Antidoping

PNL BN a primit 3 poziții asimilate funcției de secretar de stat. Printre ele se numără și șefia Agenției Naționale Antidoping, unde formațiunea politică îl susține pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă, Adrian Crișan.

Într-o conferință de presă, primarul Ioan Turc a dezvăluit faptul că PNL Bistrița-Năsăud a primit trei poziții asimilate funcției de secretar de stat. Este vorba despre un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, un post de consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru și șefia Agenției Naționale Antidoping.

La Ministerul Economiei a fost propus Florin Urîte, despre care Bistrițeanul.ro a scris AICI. Potrivit edilului, acesta a refuzat postul, invocând motive personale. Pentru postul de consilier de stat în Cancelaria Primului Ministru a fost propus Doru Rus, un liberal din aripa tânără.

Marea surpriză vine de la Agenția Națională Antidoping, unde PNL Bistrița-Năsăud a decis să îl susțină pe unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de masă din țară: Adrian Crișan.

Foto:prosport.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0