HomeUltimele stiri

Zeci de avertismente și amenzi de circa 7.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, aplicate de jandarmi

Zeci de avertismente și amenzi de circa 7.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, aplicate de jandarmi

În ultimele 24 de ore, jandarmii din Bistrița-Năsăud au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 7.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și peste 40 de avertismente. Totodată, au continuat și în această noapte misiunile executate pentru protejarea populației pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Și pe parcursul acestei nopți au fost organizate misiuni specifice pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor.  Jandarmii au depistat 3 persoane care nu au respectat restricțiile de liberă circulație în intervalul 23.00-05.00, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bistrița-Năsăud.

De asemenea, în ultimele 24 de ore au continuat și verificările executate în magazine, mijloace de transport în comun, piețe, gări, autogări și hipermarketuri care se aglomerează mai ales în această perioadă. Au fost verificate 673 de persoane, din care 284 persoane aflate în carantină sau izolare la domiciliu, după caz.

A fost verificat modul de respectare a măsurilor de protecție individuală în 137 de locații, fiind aplicate 56 de sancțiuni, astfel: 14 amenzi în valoare de 6.750 lei, respectiv 42 de avertismente scrise pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

„Vă recomandăm tuturor să evitați în această perioadă aglomerațiile și întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei cu care nu locuiți în aceeași gospodărie, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi.
Acțiuni de acest gen se vor desfășura în toate localitățile județului, până la încetarea măsurilor restrictive”, transmit jandarmii bistrițeni.

Reamintim că este permisă circulația persoanelor în intervalul mai sus precizat doar pentru anumite motive, sancțiunile prevăzute de lege fiind cuprinse între 500 și 2.500 de lei.

Articolul Zeci de avertismente și amenzi de circa 7.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție, aplicate de jandarmi apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1