Se suspendă zborurile din și spre Marea Britanie! Plus carantină 14  zile pentru cei ce sosesc până mâine seară!

HomeEconomic

Se suspendă zborurile din și spre Marea Britanie! Plus carantină 14 zile pentru cei ce sosesc până mâine seară!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat suspendarea zborurilor din și spre Marea Britanie. Măsura intră în vigoare de mâine seară. To

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat suspendarea zborurilor din și spre Marea Britanie. Măsura intră în vigoare de mâine seară. Totodată, cei ce sosesc în România până mâine la ora 19.00, intră automat în carantină 14 zile.

Lovitură dură pentru cei ce-și plănuiau să vină acasă din Marea Britanie sau să plece de sărbători la cineva drag acolo.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență s-a reunit în această după-amiază pentru a analiza un răspuns rapid la situația epidemiologică creată de răspândirea unei noi tulpini de coroavirus, descoperită în Anglia, în contextul în care mai multe țări europene, între care Austria, Cehia, Olanda și Belgia au anunțat că suspendă zborurile dinspre Marea Britanie sau introduc carantină strictă pentru persoanele venite din Regat. Italia, Germania și Franța sunt așteptate să ia măsuri similare.

Astfel, Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a decis suspendarea zborurilor către și dinspre Marea Britanie, începând de mâine, 21 decembrie, ora 19, pentru o perioadă de 14 zile. Toate persoanele care sosesc în România din UK, începând din această noapte, ora 24.00, vor intra în carantină.

Întreaga hotărâre, AICI:

Hotarare-CNSU-nr.-61-din-20.12.2020

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1