Angajații Serviciului de Ambulanță au dus cadouri la copiii și vârstnicii din două centre din Bistrița

HomeUltimele stiri

Angajații Serviciului de Ambulanță au dus cadouri la copiii și vârstnicii din două centre din Bistrița

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud, alături de voluntarii instituției, s-au mobilizat și au organizat o acțiune cu sco

Angajații Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Bistrița-Năsăud, alături de voluntarii instituției, s-au mobilizat și au organizat o acțiune cu scop caritabil.

În urma acesteia, angajații și voluntarii SAJ Bistrița-Nsăud au strâns saci cu haine, jucării și suma de 3.500 lei (bani din care au cumpărat alimente, fructe și dulciuri).

Luni dimineața, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Ciprian Păcurar, aceștia au mers la Centrul pentru Protecția Copilului din Bistrița și la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Bistrița și au împărțit cadouri persoanelor cazate în aceste centre.

De asemenea, o sumă de bani va fi direcționată către familia din Târlișua care a rămas fără casă în prag de sărbătiri, aceasta fiind puternic afectată de un incendiu.

Articolul Angajații Serviciului de Ambulanță au dus cadouri la copiii și vârstnicii din două centre din Bistrița apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0