HomeEveniment

AVERTIZARE pe Facebook: Doi bărbați ar încerca să fure din casele bunicilor, spunându-le că le oferă aparatură gratis

AVERTIZARE pe Facebook: Doi bărbați ar încerca să fure din casele bunicilor, spunându-le că le oferă aparatură gratis

Un mesaj circulă pe Facebook, prin care se atrage atenția asupra unei posibile înșelăciuni. Doi bărbați ar aborda bunicii, spunându-le că sunt de la Spitalul Militar, și că le oferă aparatură gratis. Astfel, ar avea ocazia să intre în case, de unde mai apoi ar putea sustrage bunuri.

De dimineață, pe strada Trandafirilor și pe strada Ursului din municipiu ar fi umblat doi bărbați ce coborau dintr-o mașină scu numere străine. Apoi, ar fi intrat în vorbă cu oamenii mai în vârstă, prezentându-se ca fiind de la Spitalul Militar.

Pentru a le oferi viitorilor ”proprietari” aparatură medicală gratuit, bărbații s-ar autoinivta în locuința celui ce ulterior ar deveni victimă.

Mesajul de avertizare a fost postat online, pe rețeaua de socializare Facebook.

Bistrița!!!! Atenție!!! Doi bărbați cu o mașină cu numere străine intră în vorbă cu persoanele în varstă, cu scuza că provin de la Spitalul Militar și au aparatură medicală și diverse obiecte pe care le oferă GRATIS, după care INTRĂ ÎN LOCUINȚA OAMENILOR ȘI FURĂ!!!! AVEȚI GRIJĂ!!!” a fost mesajul postat.

Acesta a adunat zeci de comentarii și distribuiri. Ulterior, la recomandarea mai multor bistrițeni, a fost sesizată și poliția.

 

Revenim și cu informația oficială!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0