HomeEveniment

Bărbat din Arcalia, prins în timp ce transporta ilegal zeci de kg de articole pirotehnice

Bărbat din Arcalia, prins în timp ce transporta ilegal zeci de kg de articole pirotehnice

Un bărbat din Arcalia, angajat al unei firme de curierat, a fost prins de polițiști în timp ce transporta ilegal zeci de kg de articole pirotehnice. Oamenii legii au confiscat circa 60 de kg de astfel de produse.

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat, în flagrant, pe raza localităţii Teaca, pe un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Arcalia, angajat al unei societăţi de curierat, în timp ce transporta, fără drept, cantitatea de 60 kg de articole pirotehnice de categoriile P1, F2 şi F3, în valoare de 6.000 lei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că societatea în cauză nu este autorizată să efectueze operaţiuni cu materii explozive”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Articolul Bărbat din Arcalia, prins în timp ce transporta ilegal zeci de kg de articole pirotehnice apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0