HomeEconomic

Săsarm: Femeie în stop cardio respirator, după ce a fost lovită de mașină

Săsarm: Femeie în stop cardio respirator, după ce a fost lovită de mașină

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Săsarm. O femeie a fost lovită de un autoturism. Echipajul medical îi aplică protocolul de resuscitare.

Un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, dar și poliția, au fost solicitați în localitatea Săsarm.

O femeie a fost lovită de un autoturism.

Aceasta a fost găsită de echipajele medicale inconștientă și în stop cardio-respirator.

În aceste momente îi este aplicat protocolul de resuscitare!

”În această după-masă, polițiștii rutieri din Beclean și cei ai Secției 4 au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a vrut loc pe drumul național 17D, în localitatea Săsarm. Conform primelor date, o femeie în vârstă de 80 de ani, din Săsarm, care ar fi încercat să traverseze strada, a fost accidentată de un autoturism care era condus de un bărbat din Sângeorz-Băi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urmă accidentului, pentru aproximativ 40 de minute, drumul a fost blocat, iar în aceste momente se circulă alternativ, pe o bandă, iar circulația este dirijată de polițiștii rutieri” au explicat reprezentanții IPJ BN.

UPDATE

După 32 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul femeii în vârstă de aproximativ 80 de ani a răspuns manevrelor aplicate de catre patamedicii beclenari, astfel ca a fost predată cu semne vitale, echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD” au transmis reprezentanții ISU BN.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0