Bărbat din județul Hunedoara, sancționat de polițiști după ce a sunat la 112 și a sesizat că nu i se permite să voteze

HomeEveniment

Bărbat din județul Hunedoara, sancționat de polițiști după ce a sunat la 112 și a sesizat că nu i se permite să voteze

Un bărbat din județul Hunedoara a fost sancționat de polițiști, întrucât a sunat la 112 și a sesizat că nu i se permite să voteze într-o secție de votare din Bistrița-Năsăud. Oamenii legii au efectuat verificări și au constat că acesta nu avea reședință, astfel că nici drept de vot în județul Bistrița-Năsăud. 

A fost sesizat un incident la o secție de votare din municipiul Bistrița, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că nu i se permite să voteze. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița acesta a fost identificat ca fiind în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul în Deva, județul Hunedoara. Totodată, s-a stabilit faptul că acesta nu are reședință, astfel că nici drept de vot în județul Bistrița-Năsăud”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost sancționat conform OUG 34/2008, cu avertisment scris, pentru alertarea falsă a autorităților.

În afară de acest incident, până la ora 15:00, procesul electoral în Bistrița-Năsăud s-a derulat în condiții normale, nefiind înregistrate incidente deosebite de ordine publică care să afecteze desfășurarea scrutinului pentru alegrile parlamentare.

Articolul Bărbat din județul Hunedoara, sancționat de polițiști după ce a sunat la 112 și a sesizat că nu i se permite să voteze apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1