VIDEO: Intervenție la înălțime a polițiștilor, după ce o femeie a spart cu toporul ușa vecinei sale

HomeUltimele stiri

VIDEO: Intervenție la înălțime a polițiștilor, după ce o femeie a spart cu toporul ușa vecinei sale

Incident bizar în această dimineață, pe o stradă din municipiu. O femeie i-a spart ușa vecinei sale…cu un topor. Apoi s-a închis în casă și arunca cu

Incident bizar în această dimineață, pe o stradă din municipiu. O femeie i-a spart ușa vecinei sale…cu un topor. Apoi s-a închis în casă și arunca cu obiecte. Polițiștii au folosit scara pompierilor și au intrat în casă pe balcon…

Un apel la 112 anunța un incident bizar pe o stradă din municipiu.

O femeie i-a spart cu toporul ușa vecinei sale de bloc. Apoi s-a închis în casă.

Proprietara păgubită a sunat la 112, dar bistrițeanca agresivă nu a vrut să iasă din casă. Mai mult, a început să arunce cu obiecte.

Polițiștii au cerut ajutorul pompierilor. Mai exact, aveau nevoie de echipajul lor de intervenție la înălțime, pentru a putea urca la etajul II al blocului, unde se afla femeia.

Așa au reușit să intre pe balcon și să o indisponibilizeze înainte de a se răni pe ea sau pe altcineva.

În dimineața de 22 noiembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița au intervenit la un caz sesizat prin 112. O femeie în vârstă de 52 de ani, care locuia la etajul al II- lea al unui bloc din Bistrița, i-a distrus cu un topor ușa unei vecine, în vârstă de 48 de ani, după care s-a încuiat în locuință. În momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, femeia a refuzat să deschidă, amenința cu toporul și arunca cu obiecte. Întrucât exista posibilitatea să se rănească atât ea, cât și persoanele din jur, polițiștii au solicitat în sprijin pompierii și, cu ajutorul unei scări, au pătruns în apartamentul femeii prin balcon. Polițiștii au reușit să o imobilizeze înainte să se rănească, iar ulterior au transportat-o la spitalul de psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0