HomeEconomic

BN așteaptă stabilirea celui de-al 5-lea deputat al județului! Cine sunt cei care au prins trenul de București

BN așteaptă stabilirea celui de-al 5-lea deputat al județului! Cine sunt cei care au prins trenul de București

Numele celor șase parlamentari ai județului Bistrița-Năsăud sunt certe, PSD și PNL obținând câte două mandate pentru Camera Deputaților și câte un mandat în Senat. Bistrița-Năsăud va mai avea însă încă un mandat pentru Camera Deputaților, în urma redistribuirilor.  

Astfel, Robert Sighiartău (PNL) și Daniel Suciu (PSD) sunt cei care au obținut mandatele de deputat, cei doi fiind în capul listelor depuse de partidele pe care le reprezintă. Pe poziții eligibile se situează și ocupanții celei de-a doua poziții de pe aceleași liste, respectiv Diana Morar (PNL) și Bogdan Ivan (PSD). 

Situația este clară și în cazul celor două mandate de senator care revin județului Bistrița-Năsăud, acestea revenind lui Ioan Deneș (PSD) și Ovidiu Florian (PNL).

În acest moment nu este sigur cui revine cel de-al cincilea mandat de deputat, șansele fiind împărțite între Lorant Sas (USR PLUS) sau Marcel Seserman (AUR).

Articolul BN așteaptă stabilirea celui de-al 5-lea deputat al județului! Cine sunt cei care au prins trenul de București apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0