HomeEconomic

Bogdan Ivan: Tinerii trebuie să aibă oportunități reale, acasă, în România!

Bogdan Ivan: Tinerii trebuie să aibă oportunități reale, acasă, în România!

România nu se poate dezvolta cu adevărat fără un mediu de afaceri puternic și diversificat, iar pentru acest lucru e nevoie ca statul să sprijine antreprenorii tineri atât din mediul urban, dar mai ales pe cei din mediul rural.

Bunăstarea materială și premisele unui trai decent pentru fiecare cetățean  sunt o garanție a opririi exodului de oameni tineri din România spre occident, și de aceea voi face din aceste obiective o prioritate în programul de guvernare al Partidului Social Democrat. În cadrul Parlamentului României, alături de colegii mei, voi propune o serie de măsuri în acest domeniu:

  • Program Național de consiliere gratuită a tinerilor care vor să acceseze fonduri europene;
  • Extinderea programului Start Up Nation pentru investiții în agricultură
  • Lansarea unui Program Național de Finanțare Tip Start-Up pentru Diaspora
  • Creșterea salariului minim până la 2050 lei net
  • Impozit ZERO timp de 10 ani pentru companiile care investesc în cercetare, tehnologie, medicină și IT. Astăzi, tineri români de geniu nu au oportunitatea de a lucra în cercetare în țara noastră și această inițiativă ar sprijini companiile private să investească în aceste domenii strategice.

Ca tânăr parlamentar, vreau să inițiez un program Start-Up Nation, special pentru tinerii care vor să își înceapă o afacere! De asemenea, voi milita pentru mărirea bugetului, simplificarea procedurilor și integrarea unei linii speciale de finanțare în domeniul agriculturii, pentru a ne atinge potențialul: acela de a putea hrăni o parte din Europa cu produse românești.

România trebuie să înceapă să valorifice inițiativa și dorința de munci a tinerilor noștri aici, acasă!

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de GAZETA DE MEDIA SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

Articolul Bogdan Ivan: Tinerii trebuie să aibă oportunități reale, acasă, în România! apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 2