HomeEconomic

Consilierul Cristian Niculae, mesaj după ce PNL a anunțat propunerea de premier: ”Sfidarea la adresa românilor a ajuns la cote inimaginabile!”

Consilierul Cristian Niculae, mesaj după ce PNL a anunțat propunerea de premier: ”Sfidarea la adresa românilor a ajuns la cote inimaginabile!”

Consilierul PSD Cristian Niculae consideră că propunerea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier al României din partea PNL este ”o sfidare la adresa românilor”.

Cum să-ți permiți ca, după ce ai adus țara în colaps, după ce ai îndatorat-o pe următorii 30 de ani cum nu a făcut-o nimeni până acum, după ce ai gestionat această criză sanitară într-un mod dezastruos, după ce ai pierdut alegerile parlamentare lamentabil, să vii cu o așa propunere sfidătoare de premier? În mandatul dezastruos al lui Florin Cîțu, economia României s-a contractat cu 5%, o spune atât Institutul Național de Statistică, cât și agențiile internaționale de rating. Asta a reușit Florin Cîțu din poziția de ministru al Finanțelor Publice. PNL-ul, ori nu a înțeles ce-și doresc românii, ori nu-i pasă de ei!”, a scris pe Facebook consilierul PSD Cristian Niculae.

Reamintim că, miercuri seară, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, cu o singură abţinere, ca Florin Cîţu să fie propus pentru funcţia de premier.

Articolul Consilierul Cristian Niculae, mesaj după ce PNL a anunțat propunerea de premier: ”Sfidarea la adresa românilor a ajuns la cote inimaginabile!” apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0