HomeMonden

Ciobanii care-au BĂTUT un motociclist belgian au fost băgați pe AREST! Ionuț Simionca transmite felicitări polițiștilor și magistraților!

Ciobanii care-au BĂTUT un motociclist belgian au fost băgați pe AREST! Ionuț Simionca transmite felicitări polițiștilor și magistraților!

Un motociclist belgian care circula pe dealurile din zona Colibița a fost bătut de câțiva ciobani! Motivul : caii ciobanilor s-ar fi speriat de zgomotul motocicletei de teren și au răsturnat căruța!

S-a oprit să-și ceară scuze și ciobanii i-au dat cu parii!

Turistul a oprit motocicleta pentru a-și cere scuze și eventual a plăti despăgubiri pentru gestul său, dar ciobanii l-au luat la bătaie cu bâtele! În apărarea turistului au sărit câțiva localnici, care au aplanat conflictul, după ce motociclistul a fost lovit cu bestialitate și a suferit mai multe răni la cap!

Poliția și Parchetul a cercetat cazul și în urma declarațiilor depuse, ciobanii au fost reținuți!

Cazul a fost filmat întâmplător și ulterior, mediatizat la nivel național! Deputatul Ionuț Simionca (pasionat de motociclism) transmite un mesaj magistraților care au luat decizia de a-i reține pe făptași!

“Atributul care îi caracterizează pe bistrițeni e ospitalitatea, nu agresivitatea!

Felicit Poliția și Parchetul pentru modul în care au acționat în cazul motociclistului belgian bătut de ciobani în Colibița. Prin reținerea agresorilor, reprezentanții statului român au dat dovadă de fermitate și profesionalism, transmițând astfel mesajul că un asemenea comportament nu este tolerat în Bistrița-Năsăud. Pentru un caz izolat de acest gen, județul nostru nu trebuie să fie pus pe harta rușinii.

 

Mă număr printre cei care se bucură să descopere frumusețile fără egal ale României pe motocicletă. De multe ori am ajuns cu motocicleta în locuri speciale din Bistrița-Năsăud și niciodată nu am avut întâmplări neplăcute, care să îmi dea un sentiment de nesiguranță.

Tocmai de aceea, invit comunitatea de motocicliști să vină cu încredere să viziteze județul nostru, țara noastră! Cazul motociclistului belgian agresat, sancționat de comunitatea noastră, nu trebuie să îi descurajeze. Îi asigur pe motocicliști că nu agresivitatea, ci ospitalitatea e atributul care ne caracterizează.

Județul Bistrița-Năsăud este frumos, România este frumoasă, merită vizitate!” – a transmis Ionuț Simionca.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0