Club Lions pregătește un adăpost pentru victimele violenței în familie

HomeEconomic

Club Lions pregătește un adăpost pentru victimele violenței în familie

În sfârșit Bistrița-Năsăud va avea un adăpost pentru victimele violenței în familie. În spatele proiectului nu sunt autoritățile locale, ci Clubul Li

În sfârșit Bistrița-Năsăud va avea un adăpost pentru victimele violenței în familie. În spatele proiectului nu sunt autoritățile locale, ci Clubul Lions și o asociație de profil.

Anunțul a fost făcut chiar de către cei de la Club Lions Bistrița, care și-au concentrat ultimele strângeri de fonduri către acest proiect.

Proiectul pentru primul adăpost pentru victimele violenței în familie a fost realizat deja, de un birou de arhitectură din Cluj, care a lucrat pro bono. Acesta este practic visul celor de la AFI Pro Familia, care încearcă de câțiva ani buni să găsească finanțare pentru un asemenea adăpost.

„Colega noastră Doina Monda, sufletul asociației Pro Familia și inițiatoarea proiectului, ne-a spus entuziasmată că după 24 de ani de când muncește la această idee zărește în sfârșit o rază reală de soare. Vom contribui cu toții la realizarea acestui vis al ei, fiecare cu forțele și posibilitățile pe care le are. Oricine poate contribui cu materiale, ore de voluntariat sau bani, alăturându-se acestui proiect major al clubului”, informează Club Lions Bistrița.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0