HomeEconomic

Daniel Suciu (PSD): ”La Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli polivalente din țară”

Daniel Suciu (PSD): ”La Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli polivalente din țară”

La Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli polivalente din țară, spune deputatul PSD Daniel Suciu, care subliniază că acest proiect a prins viață în timpul mandatului său de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

”Am avut la dispoziție puține luni să transformăm ideea unei săli polivalente moderne în realitate. Dar cu ambiție și perseverență acum la Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli din țară, cu o capacitate de 2600 de locuri. Care vor deveni peste 5000 când vor fi organizate concerte, pentru că a fost gândit ca un centru multifuncțional. Ca ministru m-am ținut de cuvânt pentru județul nostru!”, a precizat Daniel Suciu.

Sala Polivalentă va fi una ultra-modernă, cu peste 2.500 de locuri, o pistă de atletism (132.5 m lungime), un teren de handbal (exterior), un teren de tenis (exterior) și un teren de baschet (exterior). Vor fi amenajate și circa 500 de locuri de parcare, atât pentru autoturisme, cât și pentru autocare.

Suprafața întregului complex va fi de 30.166 mp (3 hectare), iar Lucrările ar trebui finalizate anul viitor.

Investiția este în valoare de peste 16 milioane de euro, fondurile fiind asigurate de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții.

(Articol electoral comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Org. Jud. Bistriţa-Năsăud | Realizat de Gazeta de Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020)

Articolul Daniel Suciu (PSD): ”La Bistrița se construiește una dintre cele mai frumoase săli polivalente din țară” apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0