HomeMonden

Doctorul Mureșan Gavrilaș de la SANOVIL e PROPUS cetățean de onoare al Bistriței! Ce ziceți: merită acest titlu?

Doctorul Mureșan Gavrilaș de la SANOVIL e PROPUS cetățean de onoare al Bistriței! Ce ziceți: merită acest titlu?

Doctorul Mureșan de la Sanovil a fost propus cetățean de onoare al Bistriței! Este specialist în Obstetrica-ginecologie și conduce cele 2 clinici SANOVIL din Bistrița.

A 3-a clinică SANOVIL, pe strada 1 Decembrie, investiție estimată la 3 MILIOANE de euro!

Cel mai nou proiect al dr. Gavrilaș Mureșan, care va fi pus în practică pe strada 1 Decembrie, prevede construirea unui centru medical, ce va avea o suprafață de două ori mai mare decât cea a policlinicii din apropiere. Practic, potrivit investitorului, va fi cea mai mare policlinică privată din România.

Clădirea NOUĂ va avea un regim de înălțime D+P+3E+ER ce va primi destinația de complex de recuperare medicală și îngrijiri paliative.

Lucrările la noul centru medical au fost deja demarate,  iar estimările arată că până la finalul anului viitor, cel târziu începutul anului 2020, acestea se vor încheia și noul centru medical va fi funcțional.

 

btr

Clădirea noului centru medical va avea un regim de înălțime S+P+3E+ER, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați. Prin proiect se vor înființa 100 de noi locuri de muncă.

Clinica Sanovil, Murivisan și Farmacia Sanovil are 200 de angajați și o cifră de afaceri de 7.5 MILIOANE de euro! 

Propunerea privind titlul de cetățean de onoare pt. Mureșan Gavrilaș vine din partea lui Valer Sânmihăian, fost-administrator la Hotel Bistrița, a dr. ing. Caius Bulea și a dr. Niculai Dumitru.

Proiectul privnd conferirea titlului de cetățean de onoare a dr. Murașan Gavrilaș va fi supus la vot în ședința ordinară din 25 iulie 2019.

LISTĂ cu cetățenii de onoare ai Bistriței!

Primăria Bistrița are o LISTĂ de cetățeni de onoare ai orașului, printre care se află și Miron Mitrea (fost ministru PSD, condamnat pentru luare de MITĂ , Georgiu Gingăraș, Crin Antonescu (foști ministri al Sportului), Liviu Maior (profesor universitar, un istoric român, ministru al învățământului între 1992-1996, senator PSD în legislatura 1996-2000, ambasador al României în Canada.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0