HomeUltimele stiri

Primarul din Livezile, depistat cu Covid 19, după un …incident casnic!

Primarul din Livezile, depistat cu Covid 19, după un …incident casnic!

Traian Simionca, primarul comunei Livezile, a fost depistat pozitiv la infectarea cu noul coronavirus. Acesta a ajuns la spital în urma unui accident casnic, și, conform protocolului, a fost testat, iar rezultatul a sosit pozitiv.

Primarul comunei Livezile a ajuns zilele trecute la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în urma unui accident casnic. Pentru a fi tratat, conform protocolului, a fost testat pentru infecția cu coronavirus.

Am avut un accident la mână, la degetul mare, și a trebuit să merg la spital. Conform protocolului, a trebuit să fiu testat pentru COVID 19. Iar rezultatul a sosit pozitiv” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, edilul Traian Simionca.

Din fericire, starea de sănătate a acestuia e una bună.

”Nu am niciun simptom. Nu tușesc, nu am febră, nu am absolut nimic. Nici familia, nu are nimeni niciun simptom. Sunt acasă și mă simt bine” a concluzionat primarul comunei Livezile.

Conform DSP BN, de la începutul pandemiei, la nivelul județului nostru, 45 persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, 19 persoane au fost externate.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0