HomeEconomic

Femeia din Runcu Salvei a murit din cauza alcoolului și a hipotermiei. Cu toate acestea, soțul său a fost arestat. AFLĂ de ce:

Femeia din Runcu Salvei a murit din cauza alcoolului și a hipotermiei. Cu toate acestea, soțul său a fost arestat. AFLĂ de ce:

Autopsia a scos în evidență faptul că femeia din Runcu Salvei găsită fără suflare de Ziua României avea o concentrație uriașă de alcool în sânge, care i-a și cauzat decesul, alături de o hipotermie. Cu toate acestea, soțul ei a fost reținut. Ce au descoperit medicii pe trupul femeii:

Chiar de Ziua României a fost găsită decedată în locuința sa din Runcu Salvei o femeie de 41 de ani. Mai multe detalii AICI. Încă din prima clipă a fost suspectat soțul femeii de 45 de ani, asta pentru că pe corpul victimei s-au găsit urme de violență.

Loviturile brutale aplicate femeii nu i-au cauzat decesul, este concluzia celor de la Medicină Legală. Alcoolul și hipotermia i-ar fi cauzat decesul: „Ca urma a autopsiei, Serviciul Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud a stabilit că decesul victimei a fost violent, datând din 01.12.2020, fiind cauzat de insuficiență cardio-respiratorie acută consecutivă unei intoxicații cu alcool (5,2 g/l alcool pur în sânge), asociată cu o hipotermie”.

Se pare că bărbatul obișnuia să își bată nevasta, în luna noiembrie aplicându-i o corecție soră cu moartea.  Pe corpul acesteia medicii au găsit  vânătăi și plăgi contuze și tăiate cu o vechime de până la 24 de zile. De asemenea, aceasta avea fracturi costale și de stern, fracturi ale bazei craniului, vechi de aproximativ 3 săptămâni. Aceste dovezi i-au făcut pe procurori să îl rețină și mai apoi să ceară arestul său, acuzându-l de tentativă de omor, deși altele au fost cauzele decesului.

„Procurorul a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la fapta de tentativă la infracțiunea de omor, sub forma violenței în familie, constând în aceea că în cursul lunii noiembrie 2020, cel mai probabil perioada 06-30 noiembrie 2020, pe fondul neînțelegerilor și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul și-a lovit în mod repetate soția cu corpuri dure (pumnii, picioarele, scaun), corpuri dure de formă alungită (bâtă, lopată) și corpuri tăioase (posibil cuțit), producându-i lezuni traumatice grave costând în fracturi costale, de stern și ale bazei craniului, leziuni ce au necesitat, din punct de vedere medico-legal, 48-50 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul făcut public de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Bărbatul femeii a fost reținut în prima fază pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1