HomeSport

FOTO: Aproape 5 kilograme de pește a prins câștigătorul ediției a 8-a a Cupei handicap la pescuit

FOTO: Aproape 5 kilograme de pește a prins câștigătorul ediției a 8-a a Cupei handicap la pescuit

Persoanele cu handicap fizic, pasionate de pescuit, s-au întâlnit ieri la Jelna, pe malul lacului ce aparține celor de la Îndemânarea Construct. Au avut noroc, iar locul I a fost adjudecat de cel ce a prins aproape 5 kg de pește.

Pandemia nu a anulat Cupa Handicap la pescuit. Astfel, ieri, dorința pasionaților de pescuit a devenit realitate. Cea de-a 8-a ediție a cupei s-a desfășurat la Jelna, la lacul celor de la Îndemânarea Construct.

Trebuia să fim 16 concurenți, dar trei s-au retras din diferite motive. A fost frumos, un moment mult așteptat și ne bucurăm că am reușit să îl organizăm. Numai asta m-au bătut la cap, neapărat să le organizez competiția” a declarat Adrian Birtaș, președintele Asociației Persoanelor cu Handicap Fizic din Bistrița-Năsăud.

Câștigătorul ediției a 7-a a fost detronat de această dată, reușind totuși să se claseze pe podium.

”Locul I a fost adjudecat de Pap Adrian- 4,8 kg de pește, la captură și liber. Al doilea loc a fost câștigat de Tică Bojor, cu 4,1 kg de pește și câștigătorul ediției a 7-a, Cristian Maier, s-a clasat anul acesta pe locul III- reușind să prindă 3,4 kg de pește. Am oferit în total 8 premii” au explicat organizatorii.

Anul acesta nu s-a mai mers pe tradiționalul gulaș, la final de competiție, ci s-a ales varianta de grătare și mici.

Totuși, deși amânat, evenimentul nu ar fi putut avea loc fără sponsori: Îndemânarea Construct, Cămara Bunicii, Brutăria Delice Pan, Open Consult, Optimus Curier partener GLS, Agentia 215, dar și alte persoane fizice care au dorit să-și păstreze anonimatul.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0