HomeUltimele stiri

Măcel! Zeci de oameni au fost decapitați! „Au tăiat capul victimelor înainte de a le lăsa să putrezească în șanțuri”

Măcel! Zeci de oameni au fost decapitați! „Au tăiat capul victimelor înainte de a le lăsa să putrezească în șanțuri”

În Cabo Delgado, Mozambic, pe 31 octombrie au început o serie de atacuri din partea unor jihadiști afiliați ISIS, care au durat câteva zile la rând. Zeci de oameni au fost decapitați!

Un rezident care a scăpat de atacul din districtul Muidumbe a declarat pentru CNN că știe personal cel puțin cinci dintre persoanele ucise, spunând că insurgenții au tăiat capul victimelor înainte de a le lăsa să putrezească în șanțuri și pe marginea drumurilor, potrivit digi24.ro.

Localnicul, care a refuzat să-și dea numele de teama unor represalii, a spus că mama sa se numără printre cei care au încercat să se întoarcă la Muidumbe după ce a reușit să scape, dar a fugit din nou când și-a dat seama că insurgenții încă ocupau orașul. „Au găsit mai multe cadavre fără viață”, a spus el, adăugând: „Încă mai văd fum. Încă mai ard case”.

Un preot local a declarat pentru CNN că familii întregi au fost ucise, citând relatări ale rudelor și ale altor persoane care au fugit din zonă. Toată lumea părăsise satul de frica morții, a adăugat el.

Citește continuarea AICI.

Articolul Măcel! Zeci de oameni au fost decapitați! „Au tăiat capul victimelor înainte de a le lăsa să putrezească în șanțuri” apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0