HomeUltimele stiri

MINUNAT: Le-a pus primarul în curte gunoiul aruncat pe malul Someșului

MINUNAT: Le-a pus primarul în curte gunoiul aruncat pe malul Someșului

Un primar din județ, sătul de ”lupta cu morile de vânt” când vine vorba de gunoaiele aruncate aiurea de cetățeni, s-a pus pe …fapte. După ce a aplicat amenzi și tot nu s-a rezolvat nimic, a decis să le plătească cetățenilor cu aceeași monedă. Așa că ieri, gunoiul aruncat de un cetățean pe malul râului Someș a fost luat cu un buldoexcavator și dus în curtea vinovatului.

De când s-a instalat pe fotoliul de primar, Traian Ogâgău a luptat ca în ”ograda” lui să fie curățenie.

Și-a adunat ură când a înființat Poliția Locală a orașului Sîngeorz Băi, structură ce avea ca scop AMENDAREA localnicilor care nu-și fac curat în fața gospodăriei, amendarea celor ce-și lasă animalele de tracțiune să-și facă nevoile pe carosabil, etc.

O luptă pe care însă o duce de multă vreme și care pare o luptă cu morile de vânt e cea a gunoaielor aruncate pe malurile sau în râul Someș. Acesta a trimis poliția locală să amendeze pe cei care știa că aruncă gunoaie, a făcut un clip prin care îndemna cetățenii să păstreze malurile Someșului curate. Nimic NU a mers.

Așa că ieri, sătul de gunoaie și de inconștiența cetățenilor, s-a decis să le plătească …cu aceeași monedă.

Așa că, însoțit de poliția locală și de un buldoexcavator, a mers pe malurile râului Someș, pentru a aduna gunoaiele dar și pentru a găsi vinovatul. Culmea, planul i-a ieșit, găsind printre gunoaie o foaie cu un nume și o adresă.

Astfel, a cerut umplerea cuvei buldoexcavatorului cu gunoaiele găsite. Au mers la adresa de pe foaia găsită între gunoaie și…i-a golit sîngeorzanului gunoaiele înapoi în ogradă.

Care cum îl mai prindem, așa procedăm! Nu mai iertăm pe nimeni! Pe care cum îl prindem, așa facem de acum înainte. Poate să vină Iisus Hristos! Da până când?? Nu mai aruncați măi oameni buni gunoaie în Someș! HOLBAȚI-vă și vedeți cum arată! Fac apel la primarii de pe Valea Someșului să intrăm puțin pe ei, că așa nu se mai poate!  ” a spus primarul după ce gunoaiele au fost golite.

Acesta a explicat că a filmat tot Someșul cu o dronă și va trimite imaginile Agenției de Mediu și Gărzii de Mediu ca să-i ”usture cu amenzi” pe cei vinovați.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0