Testarea pentru Covid-19 a tuturor angajaților din Primăria Bistrița, tot mai mult luată în calcul

HomeEconomic

Testarea pentru Covid-19 a tuturor angajaților din Primăria Bistrița, tot mai mult luată în calcul

Atât viceprimarul Sorin Hangan, cât și prefectul Stelian Dolha au precizat aseară, la Bistrițeanul Live faptul că testarea tuturor angajaților Primăr

Atât viceprimarul Sorin Hangan, cât și prefectul Stelian Dolha au precizat aseară, la Bistrițeanul Live faptul că testarea tuturor angajaților Primăriei Bistrița este o idee bună, în condițiile în care în instituție numărul celor infectați ar trece de 50.

Deși autoritățile spun că focarul de Covid-19 din Primăria Bistrița este sub control, lucrurile par să se înrăutățească cu fiecare zi. Numărul celor infectați ar trece de 50, fiind depistați pozitiv angajați din mai multe structuri ale Primăriei Bistrița.

Ieri, inclusiv primarul Ioan Turc a anunțat că a fost testat pozitiv cu Covid-19 și chiar că are simptome. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Prezenți la Bistrițeanul Live, atât viceprimarul Sorin Hangan, cât și prefectul Stelian Dolha au fost de acord cu faptul că o testare a tuturor angajaților Primăriei Bistrița este o idee bună.

„În momentul în care văd că s-a ajuns implicit la primarul municipiului Bistrița s-ar impune o testare cel puțin din apropierea primarului, iar dacă se poate în totalitate în Primăria Bistrița. Ar trebui testat tot personalul. O să o discut asta și cu DSP-ul, cred că e o măsură care se impune astăzi în cadrul Primăriei Bistrița”, a spus prefectul Stelian Dolha.

Întreaga emisiune o puteți urmări mai jos:

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0