Peste o mie de bistrițeni au solicitat urna mobilă pentru a vota la alegerile parlamentare

HomeEveniment

Peste o mie de bistrițeni au solicitat urna mobilă pentru a vota la alegerile parlamentare

Peste o mie de persoane din județul Bistrița-Năsăud, inclusiv care au fost testate pozitiv cu infecții cu noul coronavirus, care sunt internate în sp

Starea de alertă se prelungenște. A fost actualizată și lista statelor cu risc epidemiologic ridicat
Pomohaci nu renunță la hainele sfinte, și pace! Boboteaza l-a prins la Feldru, îmbrăcat în preot și fără mască
114 noi cazuri de COVID-19 și încă patru decese în Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore

Peste o mie de persoane din județul Bistrița-Năsăud, inclusiv care au fost testate pozitiv cu infecții cu noul coronavirus, care sunt internate în spitale sau se află în carantină ori în izolare la domiciliu, vor vota la alegerile parlamentare din acest an cu ajutorul unei mobile, a anunțat Biroul Electoral Județean Bistrița-Năsăud. 

Potivit datelor comunicate de BEJ Bistrița-Năsăud, la nivel județean au fost depuse un număr de 1.071 de solicitări pentru urna mobilă. Dintre acestea, 212 provin de la persoane care sunt diagnosticate cu COVID-19, nternate în spitale, în centre rezidențiale publice și private sau aflate în izolare la domiciliu ori carantină.

De asemenea, un număr de 82 de cereri pentru urna mobilă provin de la Penitenciarul Bistrița, alte 44 de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și 36 de la Spitalul Orășenesc Beclean.

Articolul Peste o mie de bistrițeni au solicitat urna mobilă pentru a vota la alegerile parlamentare apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1