HomeEveniment

Polițiștii au amendat peste 30 de persoane care participau la o petrecere organizată într-o discotecă din Prundu Bârgăului

Polițiștii au amendat peste 30 de persoane care participau la o petrecere organizată într-o discotecă din Prundu Bârgăului

Zeci de persoane care participau la o petrecere organizată într-un local de tip discotecă din localitatea Prundu Bârgăului au fost sancționate contravențional de polițiști.

Sâmbătă seara, poliţiştii Secţiei 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului și cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au verificat mai multe localuri aflate pe raza de competență, printre care și o discotecă din localitatea Prundu Bârgăului.

Polițiștii au găsit în incinta localului peste 30 de persoane, motiv pentru care au aplicat în total 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.370 de lei.

Din totalul acestora, 31 de sancțiuni, în valoare de 5.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, celelalte fiind pentru abateri de altă natură”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, oamenii legii au identificat administratorul localului – o femeie de 36 de ani din Prundu Bârgăului. În cadrul acțiunilor de informare desfășurate anterior, oamenii legii i-au pus în vedere femeii să respecte măsurile impuse. Pentru că nu s-a conformat, aceasta a fost sancționată aseară cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale dispuse pentru prevenirea și limitarea pandemiei de COVID-19 și atrag atenția că organizarea evenimentelor de tipul nunților, botezurilor sau meselor festive este interzisă.

Articolul Polițiștii au amendat peste 30 de persoane care participau la o petrecere organizată într-o discotecă din Prundu Bârgăului apare prima dată în Mesagerul de Bistriţa Năsăud.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0