Un renumit chirurg de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița intră în Consiliul Local

HomeSanatate

Un renumit chirurg de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița intră în Consiliul Local

Radu Elisei, medic specialist chirurg la Spitalul Județean de Urgență Bistrița va intra în Consiliul Județean, după ce Andrei Ioan Kozuk, consilier l

Radu Elisei, medic specialist chirurg la Spitalul Județean de Urgență Bistrița va intra în Consiliul Județean, după ce Andrei Ioan Kozuk, consilier local și în timpul vechii administrații și-a dat demisia.

În ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare, consilierii locali vor lua act de încetarea mandatului lui Andrei Ioan Kozuk, care a ocupat un fotoliu în CL și în timpul adminitrației trecute. Acesta și-a dat demisia după ultima ședință de Consiliu Local, fiind, se pare, dezamăgit de criticile aduse de colegi.

Următorul pe lista de supleanți a Alianței pentru Bistrița-Năsăud este medicul specialist chirurg Radu Elisei, care activează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița din anul 2018.

Acesta s-a specializat în chirurgie minim-invazivă în Ungaria, Croația și Polonia. La Spitalul Județean de Urgență Bistrița, medicul a reușit să facă mai multe operații în premieră. Despre activitatea dânsului puteți citi AICI.

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0