Care este starea de sănătate a președintelui Emil Radu Moldovan: „Vă admir pentru tot riscul la care vă expuneți zi de zi”

HomeEveniment

Care este starea de sănătate a președintelui Emil Radu Moldovan: „Vă admir pentru tot riscul la care vă expuneți zi de zi”

După 8 zile de spitalizare, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, a transmis un mesaj, explicând bistrițenilor care este starea sa d

Zăpada-n județ e doar pe creste! AFLĂ situația drumurilor:
O mașină s-a răsturnat la Podirei. Un tânăr a fost rănit (FOTO)
City Health, aplicația folosită de un bistrițean pentru a-și „executa” vecinii

După 8 zile de spitalizare, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, a transmis un mesaj, explicând bistrițenilor care este starea sa de sănătate. 

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a anunțat în urmă cu o săptămână, că a fost infectat cu Covid-19: 

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, diagnosticat cu Covid 19

După 8 zile de spitalizare, în care am trecut prin simptome variate ale Covid_19, mă bucur să vă anunț că starea mea de sănătate s-a îmbunătățit și pot să merg acasă. 

Însă, nu înainte de a mulțumi tuturor cadrelor medicale și personalului auxiliar de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, specialiști desăvârșiți, oameni înzestrați cu bunătate, răbdare și pricepere, coordonați de Dr. Piti­caș Ana Maria, Dr. Ble­oca Lavinia Maria, Dr. Mure­șan Gabrie­la”, a transmis Emil Radu Moldovan pe pagina sa de facebook. 

Emil Radu Moldovan a subliniat în mesajul său că îi admiră pe medici pentru „tot efortul și riscul la care vă expuneți zi de zi pentru a trata și a fi alături de toți bistrițenii care luptă cu inamicul invizibil”. 

Emil Radu Moldovan a admis că virusul se manifestă diferit la fiecare în parte. „Dar ține de noi toți să nu abandonăm lupta, să primeze sănătatea, să fim conștienți de riscuri.

Tuturor celor ce trec prin această experiență neplăcută, le doresc multă sănătate, putere și încredere în cadrele medicale.
Celor ce au fost feriți de ea, continuați să fiți precauți și să respectați toate regulile impuse. Faceți acest lucru pentru dumneavoastră, de dragul celor apropiați, din respect și grijă pentru cei vulnerabili”, a mai spus Emil Radu Moldovan.

Președintele a recunoscut că abia așteaptă să treacă și celelalte zile de izolare, pentru a se întoarce, alături de echipa sa, la muncă. 

Mulțumesc celor ce mi-ați scris mesaje cu gânduri bune. Să știți că în astfel de momente, aceste gesturi contează enorm. Multă sănătate, tuturor. Aveți grijă de voi și de cei dragi. Doamne ajută!”, a conchis Emil Radu Moldovan.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0