HomeUltimele stiri

Igor Dodon foloseşte România în rol de sperietoare pentru a-şi mobiliza electoratul

Igor Dodon foloseşte România în rol de sperietoare pentru a-şi mobiliza electoratul

Igor Dodon a decis să-şi mobilizeze electoratul, pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, prin a folosi, din nou, subiectul unirii cu România în rol de sperietoare pentru alegătorii care au preferinţe politice proruse. Igor Dodon i-a avertizat pe cetăţeni că Maia Sandu are şi cetăţenia română şi că ea ar dori să lichideze statalitatea R. Moldova.

„Eu sunt pentru apărarea statalităţii R. Moldova. Eu nu voi permite să închinăm ţara ruşilor sau românilor. Da, ei ne sunt fraţi, dar frate frate, dar fiecare stăpân la dânsul acasă. Eu nu cred că este bine pentru R. Moldova când prima persoană în stat, preşedintele, este cetăţean al altui stat, aşa cum este Maia Sandu. Eu văr rog să luaţi în calcul acest lucru”, a afirmat Igor Dodon într-un briefing de presă marţi, 3 noiembrie.

El a accentuat că statalitatea R. Moldova pentru el este o prioritate. 

„Iar contracandidatul meu declară că, dacă ar fi un referendum de unire, ea ar vota pentru unire, pentru lichidarea statalităţii, iar acum vrea să fie preşedinte de ţară. Pentru ce? Să o lichidezi?” a adăugat Dodon.

Sursa: Adevărul.ro

Articolul Igor Dodon foloseşte România în rol de sperietoare pentru a-şi mobiliza electoratul apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0