HomeEconomic

Mircea Geoană așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu administrația Biden

Mircea Geoană așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu administrația Biden

Aştept cu plăcere să lucrăm împreună cu nouă administraţie pentru reconfirmarea, întărirea şi aprofundarea relaţiei transatlantice”, a scris Mircea Geoană, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, după ceremonia de învestitură de la Capitoliu.

O Americă unită în interior şi implicată în NATO, Europa şi în lume reprezintă o garanţie pentru pacea, democraţia, securitatea şi prosperitatea noastre comune, afirmă secretarul general adjunct al Alianţei Nord-Atlantice, Mircea Geoană.

„Joe Biden devine al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, după o ceremonie de învestitură şi un discurs demne de prima democraţie a lumii. O Americă unită în interior şi implicată în NATO, Europa şi în lume reprezintă o garanţie pentru pacea, democraţia, securitatea şi prosperitatea noastre comune” a mai spus Geoană.

Biden a devenit al 46-lea preşedinte al SUA şi Kamala Harris – prima femeie, prima persoană de culoare şi prima persoană asiatică-americană care deţine funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite.

Care sunt subteranele americanilor în România? Poziția statului român față de alegerile din SUA

Articolul Mircea Geoană așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu administrația Biden apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0