HomeSport

Radu Moldovan, revoltat de situația în care se află Gloria: „Federația distruge handbalul românesc cu aceste decizii aberante”

Radu Moldovan, revoltat de situația în care se află Gloria: „Federația distruge handbalul românesc cu aceste decizii aberante”

Emil Radu Moldovan este președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și finanțatorul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. În această noapte, clubul a dat un comunicat oficial prin care anunța infectarea a 20 de persoane din echipă, ulterior fiind confirmat faptul că s-au infectat nu doar jucătoare, ci și membrii ai staff-ului.

„Federația distruge handbalul românesc cu aceste decizii aberante pe care le ia în ultima vreme, fără să țină cont de toate țările din lumea asta, în care campionatele se joacă etapă de etapă, nu sub formă de turnee. Cu spectatori sau fără spectatori, peste tot se joacă normal, doar la noi a fost impus acest sistem catastrofal. Dacă jucam câte un meci, pe sistemul clasic nu ajungeam în această situație”, spune Radu Moldovan pentru sportulbistrițean.ro.

De asemenea, acesta contestă regula prin care echipa pierde cu 10-0 dacă nu se prezintă la meci din cauza coronavirusului: „Nu e posibil așa ceva. Uitați-vă ce se întâmplă în cupele europene sau prin alte campionate. Îți poți amâna măcar un meci dacă, independent de voința ta, nu te poți prezenta din cauza pandemiei. Chiar și la fotbal e așa. Doar la noi, îl pierzi direct, cu 10-0. Federația și ministerul își bat joc de cluburi.”

Echipele din Liga Florilor MOL își dau „întâlnire” pe 11/12 noiembrie la București, iar Gloria ar trebui să joace cu Vâlcea, de la ora 18:30, meci televizat.

O situație incomodă pentru două echipe din Liga Florilor MOL!

CS „U” Cluj-Napoca și HC Zalău, două echipe care sunt la distanța de aproximativ 85 de kilometri, trebuie să se deplaseze la București, adică la 530 de kilometri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0