HomeUltimele stiri

Scandal izbucnit între mai mulți membri ai unei familii, aplanat de poliţiştii năsăudeni

Scandal izbucnit între mai mulți membri ai unei familii, aplanat de poliţiştii năsăudeni

Un scandal a izbucnit seara trecută între membrii unei familii din orașul Năsăud. Un număr de 11 persoane s-au agresat reciproc, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii au deschis dosar penal și efectuează cercetări în acest caz.

”În seara de 9 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între membrii unei familii. Conform primelor verificări, scandalul ar fi izbucnit din cauza consumului de alcool, dar şi a unor neînţelegeri între doi fraţi. Aseară, poliţiştii au identificat 11 de persoane cu vârste cuprinse între 16-57 de ani, toţi din Năsăud, care s-au agresat reciproc. În urma leziunilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani şi un tânăr de 24 de ani au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar poliţiştii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Totodată, poliţiştii năsăudeni monitorizează starea conflictuală.

Articolul Scandal izbucnit între mai mulți membri ai unei familii, aplanat de poliţiştii năsăudeni apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0